← Αρχική

◆Ελληνικά

Διαγραφή λογαριασμού

Έτσι διαγράφεις τον λογαριασμό σου στο Sudoku Modus και τα δεδομένα που του ανήκουν.

Στην εφαρμογή

  1. Άνοιξε την καρτέλα Προφίλ.
  2. Πάτησε το γρανάζι για να ανοίξεις τις Ρυθμίσεις.
  3. Άνοιξε τον Λογαριασμός και πάτησε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
  4. Επιβεβαίωσε. Ο λογαριασμός διαγράφεται αμέσως και η εφαρμογή ξεκινά από την αρχή, σαν να μόλις εγκαταστάθηκε.

Χωρίς την εφαρμογή

Δεν έχεις πια την εφαρμογή; Γράψε στο support@sudokumodus.com από τη διεύθυνση με την οποία συνδεόσουν ή δώσε το όνομα χρήστη από το προφίλ σου (για παράδειγμα @player123456). Διαγράφουμε τον λογαριασμό μέσα σε 30 ημέρες και σε ενημερώνουμε όταν ολοκληρωθεί.

Τι διαγράφεται

Η σύνδεσή σου (διεύθυνση email, σύνδεση με Apple ή Google), όνομα, όνομα χρήστη και άβαταρ, η πρόοδός σου, το σερί, τα κρύσταλλα και τα αντικείμενα, η θέση σου στη λίγκα, φίλοι και ακόλουθοι, το ιστορικό παιχνιδιών και ό,τι κράτησε η εφαρμογή σε αυτή τη συσκευή.

Τι διατηρείται

Οι εγγραφές αγορών και κινήσεων κρυστάλλων μένουν χωρίς το όνομα και το email σου όσο απαιτεί η φορολογική νομοθεσία (έως 10 χρόνια). Οι αναφορές παραβίασης κανόνων κρατούν ένα ψευδώνυμο αντί για τον λογαριασμό σου. Οι αναφορές σφαλμάτων δεν περιέχουν όνομα ή email και διαγράφονται αυτόματα το αργότερο μετά από 90 ημέρες.

Συνδρομές

Η διαγραφή του λογαριασμού δεν τερματίζει μια συνδρομή. Ακύρωσέ την πρώτα στις ρυθμίσεις συνδρομών του App Store ή του Google Play. Η Apple και η Google κρατούν τις δικές τους εγγραφές για τις αγορές σου.